Case Industrial

Performance Premium, iku standar kita. competitive price, Tansah.

History Company

Qingdao Love djalmo Environmental Protection Technology Co., LTD. iki didegaké ing 2015 Year, sawijining leluhur punika Qingdao ICON kimia CO., LTD, didegaké ing taun 2000 taun, saiki kita kudu Sajarah nealy 20 taun.

Kita usaha kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas lan regane competitive. Nyuwun informasi, Sample & Quote, Hubungi kita!

nakoni, nyelidiki