Gambar Company

Jinis Bisnis : produsen / perusahaan Trade

Produk utama: solusi phosphating, Degreasers & reresik agen, adi nglereni logam, lenga nyegah teyeng, adi anti-teyeng.

Jumlah pegawe : 20

Taun Madeg: 2000

Sistem Certification: ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015

Lokasi: Shandong, China (Mainland)

Pabrik Address: # 6 Weidesi Road, Liuting industri Zone, Langkawi China

Crita kita

Qingdao Love djalmo Environmental Protection Technology Co., LTD. iki didegaké ing 2015 Year, sawijining leluhur punika Qingdao ICON kimia CO., LTD, didegaké ing taun 2000 taun, saiki kita kudu Sajarah nealy 20 taun.

Kanthi teknologi majeng, kinerja kualitas stabil, rega cukup lan layanan high quality, produk kita wis digunakake digunakake ing, industri nimbali automotive, hardware mechanical mechanical, electrical lan liyane industri.

Kanthi perkembangan anggota saka perusahaan, "nglindhungi lingkungan, polusi watesan, customer entuk manfaat" ing idea perusahaan wis imprinted ing pikiran pegawe kita. We dikembangaké Welasan produk Proteksi lingkungan efisien. standar kualitas sing luwih dhuwur tinimbang sing standar industri lan standar perusahaan. Sing kok kita seneng dodolan apik kanggo kabeh ndonya. Yen kasengsem ing sembarang produk kita utawa kaya kanggo ngrembug supaya adat, please aran gratis kanggo hubungi kita. We are looking nerusake kanggo mbentuk sesambetan bisnis sukses karo klien anyar sak donya ing mangsa cedhak. Our company liwati ISO 9001: 2015, ISO 14001: sertifikat sistem kualitas 2015.