Trade FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q: Panjenengan Produsèn utawa TRADING COMPANY?

We are bagean logam Produsèn produk pretreatment karo 20 taun pengalaman, lan spesialis ing prodhuksi nglereni lubricants, produk Proteksi teyeng, degreasers & Sa, lan chemcials perawatan phosphating. Company leluhur punika Qingdao ICON CHEMICALS CO., TDL, ing 2015, kita dadi Qingdao LOVE djalmo Environmental Proteksi TECHNOLOGY CO., LTD.

Q: ngendi IS PABRIK YOUR?

pabrik kita dumunung ing Liuting Industrial Part, Chengyang Kecamatan Qingdao, China. 20 menit saka Airport Qingdao. Yen sampeyan pengin visit us,. Kita bakal pindhah menyang Pick sampeyan munggah ing Qingdao.

Q: IS IT kilap kanggo njaluk conto FREE? Kepriye bisa njaluk IT?

Ya, conto sing free ing 3KG. Conto bakal dikirim dening kurir liwat agen khusus ing cara unregular. Aku mesthi bakal nyuda biaya saka jumlah nalika pelanggan mesen. Iku luwih apik kanggo ngirim kita biaya dening Western Union. Iku aman, cepet, lan wis cilik daya jawab ekstra. Sawise nampa biaya, conto bakal dikirim metu langsung dening TNT, DHL utawa EMS. Iku bakal njupuk bab 5-7 dina kanggo nggayuh sampeyan.

Q: CARA akeh HARI FOR PRODUKSI?

supaya Cairan, Bakal njupuk bab 15-20 dina kanggo wadhah siji 20ft;

supaya Powder, Bakal njupuk bab 25-30 dina kanggo siji sing 20ft

Q: Apa'S PAYMENT istilah YOUR?

term Pembayaran minangka ngisor:

1. T / T, 30% simpenan, imbangan sadurunge pangiriman utawa marang B / L salinan.

2. T / T, 30% simpenan, 70% dening L / C ing ngarsane.

Arep digarap US?