China Seng fosfat nutupi IC-2001-1 pabrik lan manufaktur | Love djalmo

Seng fosfat nutupi IC-2001-1

Short Description:

IC-2001-1 nutupi agen fosfat diutus loro jinis kalebu IC-2001-1A kanggo preparation lan IC-2001-1B kanggo nambah, kang sethitik-endhepan lan-suhu kurang agen phosphating kanggo phosphating lumahing saka wesi lan baja bagean, cold- mbalek sheet. Ana sawetara kaluwihan, kayata suhu sedheng, syuting cepet, sethitik endhepan, polusi cahya. nutupi fosfat lancip lan tenan, kandhel lan seragam lan inti sing cilik.


  • Min.Order Quantity: 1000KG
  • Port: Qingdao ,Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C
  • Delivery Sarat: FOB, CFR, CIF, EXW
  • Detail produk

    Tags Product

    Seng-seri nutupi agen fosfat IC-2001-1

    Description Product

    IC-2001-1 nutupi agen fosfat diutus loro jinis kalebu IC-2001-1A kanggo preparation lan IC-2001-1B kanggo nambah, kang sethitik-endhepan lan-suhu kurang agen phosphating kanggo phosphating lumahing saka wesi lan baja bagean, cold- mbalek sheet. Ana sawetara kaluwihan, kayata suhu sedheng, syuting cepet, sethitik endhepan, polusi cahya. nutupi fosfat lancip lan tenan, kandhel lan seragam lan inti sing cilik. produk punika cocok kanggo line uyuh gedhe-ukuran utawa kombinasi saka uyuh lan dipping karo kemampuan Processing kuwat. Iku prodhuk wakil saka produk kualitas binderies dikembangaké dening perusahaan kita.

    kaluwihan pinunjul

    1. Cocog kanggo anti-karat perawatan phosphating saka macem-macem bahan baja lan wesi;

    2. suhu Low;

    3. film Fast mbentuk tingkat;

    4. film iki lancip lan kuwat;

    5. crystallization Fine;

    6. endhepan Low;

    7. resistance nyandhang High;

    8. resistance karat Kuwat;

    9. Simpen energi;

    10. polusi Low;

    aplikasi

    IC-2001-1  Zinc-series phosphate coating agent is applicable for all kind surface treatment of steel, iron pieces and cold-rolled sheet.

    IC-2001-1 nutupi agen Seng-seri fosfat iku cocok kanggo line uyuh gedhe-ukuran utawa kombinasi saka uyuh lan dipping karo kemampuan Processing kuwat.

     

    微 信 图片 _20190308141417_ 看图 王 800

    Specfifcations

    item data
    Standard bahan Industrial Grade
    warna cahya ijo
    Warna film phosphating grey
    Total acidity 18-36 titik
    acidity free 0.9-1.8 titik
    suhu Phosphating 15-35 ℃ kanggo dipping; 35-45 ℃ kanggo uyuh
    wektu phosphating 15-25 min kanggo dipping; 2-4min kanggo uyuh
    meksa uyuh 0.6-1.0kg / cm 2
    Gunakake-Pola Daptar acara-in / uyuh
    asal China
    Trademark ICON
    Paket Transport 200kg / tong minyak, 30KG / tong minyak
    wektu panyimpenan 1 taun

    Wigati

    1. Degreaser lan aman teyeng kudu rampung, utawa liya phosphating werna film ora seragam,

    2. Sawise wisuh workpiece, ora sijine workpiece ing udhara kanggo dawa banget, supaya rusting. Priksa manawa banyu ing tank ngumbah sing mili, supaya kualitas banyu

    3. Total acidity lan acidity free kudu mriksa saben rong dina.

    4. Sawise bagean ngumbah fosfor kimia, kudu sijine sisih ing jurusan 100 ~ 150 kanggo garing, bisa nambah resistance karat.

     

    fasfasfasfas (4)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita