Rasti industriale

Premium Performance, është standardi ynë. të çmimeve konkurruese, gjithmonë.

Historia e kompanisë

Qingdao Dashuria Qenie teknologji me mbrojtje të Mjedisit Co., ltd. është themeluar në vitin 2015, paraardhësi i saj është Qingdao kimike ICON CO., LTD, e themeluar në vitin 2000, tani ne kemi nealy 20 vjet histori.

Ne përpiqemi që të sigurojë klientët me produkte të cilësisë dhe çmimeve konkurruese. Të kërkojë informacion, Sample & Quote, na kontaktoni!

hetim