Case Industrial

Performance premium, nyaéta standar urang. harga kalapa, Salawasna.

Sajarah parusahaan

Qingdao Cinta mahluk Protection Lingkungan Téhnologi Co., LTD. ieu diadegkeun dina 2015 Taun, miheulaan nyaeta Qingdao ikon kimia CO., LTD, diadegkeun dina 2000 taun, ayeuna urang kudu jujutan nealy 20 taun.

Urang narékahan pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas sarta harga kalapa. Menta informasi, Sampel & Quote, Contact us!

panalungtikan