Profil Perusahaan

Jenis Usaha : produsén / parusahaan Trade

Produk utama: leyuran phosphating, Degreasers & meresihan agén, cairan motong logam, minyak preventif karat, cairan anti karat.

Jumlah karyawan : 20

Taun Didirikeun: 2000

System manajemén sertifikasi: ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015

Location: Shandong, Cina (Daratan)

Pabrik Alamat: # 6 Weidesi Jalan, Liuting industri Parabot, Qingdao Cina

Carita urang

Qingdao Cinta mahluk Protection Lingkungan Téhnologi Co., LTD. ieu diadegkeun dina 2015 Taun, miheulaan nyaeta Qingdao ikon kimia CO., LTD, diadegkeun dina 2000 taun, ayeuna urang kudu jujutan nealy 20 taun.

Kalawan téhnologi canggih, kinerja kualitas stabil, harga nu lumrah jeung layanan kualitas luhur, produk urang geus loba dipaké dina, industri pertahanan otomotif, hardware mékanis mékanis, listrik sarta séjén industri.

Kalawan ngembangkeun sinambung perusahaan, "ngajaga lingkungan, polusi wates, customer benefit" pamanggih perusahaan anu imprinted dina pikiran pagawe kami urang. Urang dimekarkeun puluhan produk perlindungan lingkungan efisien. standar kualitas urang leuwih luhur batan standar industri jeung standar perusahaan. Éta pisan sababna naha urang ngarasakeun jualan alus mun sakuliah dunya. Mun anjeun resep salah sahiji produk urang atanapi hoyong ngabahas hiji urutan custom, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami. Kami néangan maju ka ngabentuk hubungan bisnis sukses kalayan klien anyar di sakuliah dunya dina mangsa nu bakal datang. parusahaan urang diliwatan ISO 9001: 2015, ISO 14001: sertifikasi Sistim kualitas 2015.