trade FAQ

FAQ

Loba ditanyakeun

Q: anjeun produsén OR dagang parusahaan?

Kami bagéan logam produsén produk pretreatment kalawan 20 taun pangalaman, tur ngahususkeun dina ngahasilkeun motong minyak bumi, pangan produk panyalindungan karat, degreasers & cleaners, sarta chemcials perlakuan phosphating. Parusahaan miheulaan nyaeta QINGDAO ikon kimia CO., TDL, dina 2015, urang janten QINGDAO CINTA mahluk Lingkungan panyalindungan téhnologi CO., LTD.

Q: Dimana pabrik anjeun?

pabrik urang aya di Liuting Industrial Bagian, Chengyang Kacamatan Qingdao, Cina. 20 menit ti Airport Qingdao. Mun rék didatangan kami,. Urang baris buka nyokot anjeun nepi di Qingdao.

Q: Téh nya mungkin meunangkeun sampel FREE? Kumaha urang bisa meunangkeun eta?

Sumuhun, sampel bébas dina 3KG. Sampel bakal dikirim ku kurir ngaliwatan agén husus di jalan unregular. Urang pasti bakal ngurangan ongkos ti jumlah lamun nasabah nempatkeun pesenan. Ieu hadé pikeun ngirim kami biaya ku Western Union. Ieu aman, gancang, sarta boga leutik muatan penanganan tambahan. Sanggeus narima ongkos, sampel bakal dikirim kaluar geuwat ku TNT, DHL atawa suweng. Bakal butuh ngeunaan 5-7 poé nepi ka ngahontal anjeun.

Q: Sabaraha poé pikeun ngahasilkeun?

urutan cair, Bakal butuh ngeunaan 15-20 poé keur wadahna salah 20ft;

urutan bubuk, Bakal butuh ngeunaan 25-30 poé pikeun hiji wadahna 20ft

Q: naon pembayaran istilah anjeun?

istilah pembayaran téh sakumaha dihandap:

1. T / T, 30% deposit, kasaimbangan saméméh kiriman atawa ngalawan B / L salinan.

2. T / T, 30% deposit, 70% ku L / C dina tetempoan.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?