Cina Séng fosfat palapis IC-2001-1 pabrik jeung pabrik | cinta mahluk

Séng fosfat palapis IC-2001-1

Pondok Description:

IC-2001-1 agén palapis fosfat ditugaskeun dua rupa kaasup IC-2001-1A keur persiapan sarta IC-2001-1B pikeun nambahkeun, nu saeutik-sedimen na-hawa tiis agén phosphating pikeun phosphating beungeut beusi jeung baja bagian, cold- digulung lambar. Aya sababaraha kaunggulan, kayaning-hawa tiis, syuting gancang, saeutik sedimen, polusi cahya. palapis fosfat téh ipis jeung teguh, padet tur seragam sarta inti anu leutik.


  • Min.Order kuantitas: 1000KG
  • Port: Qingdao ,Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C
  • Pangiriman Sarat: FOB, CFR, CIF, EXW
  • jéntré produk

    Tags produk

    Séng-seri agén palapis fosfat IC-2001-1

    Panjelasan Produk

    IC-2001-1 agén palapis fosfat ditugaskeun dua rupa kaasup IC-2001-1A keur persiapan sarta IC-2001-1B pikeun nambahkeun, nu saeutik-sedimen na-hawa tiis agén phosphating pikeun phosphating beungeut beusi jeung baja bagian, cold- digulung lambar. Aya sababaraha kaunggulan, kayaning-hawa tiis, syuting gancang, saeutik sedimen, polusi cahya. palapis fosfat téh ipis jeung teguh, padet tur seragam sarta inti anu leutik. produk nu cocog pikeun garis nyemprot badag skala atawa kombinasi nyemprot na dipping kalawan kamampuhan processing kuat. Ieu téh mangrupa produk wawakil produk kualitas luhur binderies dikembangkeun ku parusahaan urang.

    kaunggulan beredar

    1. Cocog jeung anti korosi perlakuan phosphating rupa bahan baja jeung beusi;

    2. hawa Low;

    3. pilem Fast ngabentuk laju;

    4. pilem The téh ipis jeung kuat;

    5. kristalisasi Rupa;

    6. sedimen Low;

    7. lalawanan maké High;

    8. lalawanan korosi Strong;

    9. Simpen énérgi;

    10. polusi Low;

    aplikasi

    IC-2001-1  Zinc-series phosphate coating agent is applicable for all kind surface treatment of steel, iron pieces and cold-rolled sheet.

    IC-2001-1 agén palapis Séng-seri fosfat téh cocog pikeun garis nyemprot badag skala atawa kombinasi nyemprot na dipping kalawan kamampuhan processing kuat.

     

    微 信 图片 _20190308141417_ 看图 王 800

    Specfifcations

    item data
    Standar kelas Industrial kelas
    warna héjo lampu
    Warna pilem phosphating hawuk
    total kaasaman 18-36 titik
    kaasaman bébas 0.9-1.8 titik
    hawa Phosphating 15-35 ℃ pikeun dipping; 35-45 ℃ keur nyemprot
    waktos phosphating 15-25 mnt pikeun dipping; 2-4min keur nyemprot
    tekanan nyemprot 0.6-1.0kg / cm 2
    Pamakéan nandakeun-Pola Dip-di / nyemprot
    asal Cina
    Mérek dagang ikon
    Paket angkutan 200kg / laras, 30KG / laras
    waktos gudang 1 taun

    Catetan

    1. Degreaser sarta ngaleupaskeun karat kedah ditumpes, atanapi sejenna phosphating warna pilem teu seragam,

    2. Saatos ngumbah workpiece, ulah nempatkeun workpiece dina hawa pikeun panjang teuing, ulah rusting. Pastikeun cai dina bak cuci nu ngalir, tetep kualitas cai

    3. Jumlah kaasaman na kaasaman bébas kedah parios unggal dua poé.

    4. Saatos bagian cuci fosfor kimia, kedah nempatkeun bagian éta dina gelar 100 ~ 150 nepi ka garing, bisa ngaronjatkeun daya tahan korosi.

     

    fasfasfasfas (4)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami